Larunbatean, hilak 22, berdela dastatu ahal izango da Tolosan. 11:30ean, Sukaltalka tailer gastronomikoan, Roberto Ruiz sukaldariak berdela prestatuko du Getariako Arrantzaleen kofradiaren laguntzarekin.
Herritarrek Roberto Ruizek prestatutako berdela dastatu ahal izango dute. Euro batean bi pintxo banatuko dituzte eta bertan lortutako dirua Bidania-Goiazko eskola txikiak ekainaren 8an ospatuko duen Eskola Txikien Festarako izango da.
Honetaz gain, Tolosa & Co elkarteko hainbat jatetxe eta tabernatan ere berdela jan ahalko da. Botarri eta Fronton jatetxeetan, Usabal sagardotegian, eta Beti-Alai, Orbela, Ikatza, Xirimiri eta Solana-4 tabernetan, hain zuzen.
Informazioa: http://ataria.info/tolosa/1395390050084
Informazioa: http://ataria.info/tolosa/1395390050084
iruzkinik ez:
Argitaratu iruzkina